Olimme Pardonna's kennelin Sarin järjestämässä kettutreeneissä tänään Mynämäellä ja hauskaa oli. Päivä oli mitä ihanin ja mukana oli paljon lupaavia kettutyttöjä ja -poikia. Kiitos Sarille päivän järjestämisestä!

Bessie sai kouluttajilta palautetta: se on kiinnostunut ketusta ja tietää mitä sille pitää tehdä. Nyt vain pitää alkaa treenaamaan enemmän pimeään putkeen menoa. Sitä ei saisi enää haukuttaa pellin takaa pelkästään, koska koira on fiksu ja miksi se tekisi jotain enemmän, jos saa palkkion helpommallakin. Bessie osasi mennä yhden putkenpätkän verran, mutta kahdessa tuli stoppi. Se meni häntää myöten sisään, mutta peruutti sitten pois. Mutta ei miesten mielestä ollenkaan toivoton tapaus. Lisää treeniä ja kyllä siitä vielä luolakoira tulee! :) 

Mukana oli tuttuun tapaan myös lenkkikaverimme Upi, Jade ja Nipa. En valitettavasti itse nähnyt muiden suorituksia, kun olin koirien kanssa ulkona. Äänistä päätellen koirilla oli kivaa. Nipalla ei mene varmastikaan kauaa, kun se on valmis kokeisiin, niin kovasti se ketun perässä meni. Ääni kuului ulos saakka ;) Myös pieni kirpakka Jade oli mennyt putkessa kuin vanha tekijä :) Upi tarvitsee vielä hiukan lisää ikää, muta kun se kerran napsahtaa, niin se on menoa :o)

Bonoa en luolalle laittanut, mutta se pääsi paluumatkalla uimaan. Nyt vieressä nukkuu kaksi onnellisen väsynyttä terriiniä...