Kotiuduimme juuri Terri-Eri-näyttelystä, jossa tuloksena Bessielle elämänsä ensimmäinen serti! En kyllä kotoa lähtiessä uskaltanut toivoa mitään tulosta ja kun katselin paras narttu -kehässä ympräilleni, kehä oli täynnä todella kauniita narttuja. Myös uroskehässä oli todella upeita uroksia, erityisesti minun silmääni miellytti voittaja, josta sitten myöhemmin tuli myös ROP.

Tuomarina oli Vera Hartcourt-Morris eli Bessien emän Lenacourt Loose Strifen kansvattaja. Veralla oli mielestäni hyvin selvä linja ja linja piti koko näyttelyn ajan. Vera myös käytti todella paljon aikaa koiran arvosteluun ja siitä minä ainakin tykkään. Eli annetaan koiralle aikaa näyttää parhaat puolensa. Vera tuntui tykkäävän myös sileistä koirista, PN-sijoittuneissa oli  *muoks* kolme sileää eli Bessie, Mango ja Birbelin Greta.

Bessien arvostelu kuului seuraavasti: Kaunis pää, kaunis väritys. Hyvä lanteen pituus. Hyvät kulmaukset. Hyvin sopusuhtaiset jalat. Liikkui hyvin.

Mukavasti pärjäsivät myös ystäväkoiramme. Ihana pieni Jade oli pikkupentujen ensimmäinen ja sai kunniapalkinnon. Bessien velipuolet eli Rasmus ja Mini saivat ERInomaiset, mutta eivät sijoittuneet. Oli kyllä aivan mahtava päivä ja paljon tuttuja ja uusia tuttavuuksia.

Kiitos kuvausavusta Mikaelille!

Bessie alkuerissä
854219.jpg

854238.jpg

PN-kehä
854229.jpg

854237.jpg

Bessien komeat pentuevelipuolet Mini ja Rasmus
854256.jpg

Taijan kasvattajaryhmä
854233.jpg