Kyllä, nyt se sitten tapahtui. Bessiestä kuoriutui vesipeto! Eilen lähdimme jälleen merenrantaan ja kahlasin itse mereen polviani myöten ja siitä Bessie lähti sitten uiskentelemaan.Se kävi yhtä pitkällä kuin Bono ja olisi mennyt kauemmaksikin. Ihan niin pitkää aikaa se ei vielä uinut kuin Bono, mutta yritys oli jo hyvä kymmenen. Hauskaa, kun Bessiekin on löytänyt oikean uintitekniikan, eikä tuhlaa energiaa etujalkojen nostamiseen vedenpintaan :) Kuva on hiukan huono, koska innostuin kamerakännyllä zoomailemaan.

650790.jpg

Tänään menemme jälleen uimaan, se tuntuu olevan ainoa aktiviteetti, mitä koirat näillä keleillä jaksavat tehdä puolen päivän jälkeen. Tänään lähdimme sitten aamulenkille jo kuuden jälkeen ja reippailimme tunnin, t-paita oli tarpeeksi jo siihen aikaan. Töiden jälkeen lähdemme Marcon kanssa Genesiksen keikalle, liput ostin hänelle jo joululahjaksi, mutta ne ovat myös osittainen syntymäpäivälahja, mieshän täyttää huomenna 35 vuotta!

Kirjoittaminen on tällä hetkellä hiukan hankalaa, koska molemmat neidit päättivät, että syliin on päästävä :) Bessien juoksut antavat edelleen odottaa itseään, mutta eivätköhä ne tule ennen kuin agilityn kesätauko päättyy. Vielä lähikuva Bonon trimmaamattomasta päästä.
650803.jpg 

Seuraavan kerran kirjoittelenkin jo Tarvasjoelta!