694823.jpg

Otsikko ei liity mitenkään koiriin, vaan uuteen asuntoon ja sinne tehtyihin hankintoihin. Mehän tilasimme keittiön ja kodinkoneet toukokuun lopussa ja keittiön toimitusajaksi luvattiin kaksi viikkoa ja kodinkoneille kolme viikkoa. Lopputulos on se, että keittiötä (tai siis kaapinovia ja tasoja) ei kuulu vieläkään (nyt mennyt neljä viikkoa). Kodinkoneista puuttuu liesitaso ja kun sen perään soittelin viime viikolla, sanoivat, että tilaavat sen silloin ja toimitusaika viikko. Eipä ole vielä kuulunut.

Jääkaappiakaan ei löytynyt toimituspäivänä, mutta sanoin aika kovasti, että minulle on ihan sama mistä jääkaapin meille kaivavat, me tarvitsemme sen, koska meillä ei ole jääkaappia ja juhannus ilman jääkaappia ei tule kysymykseen. Olimme siis myyneet kaikki kodinkoneet edellisenä päivänä, perustuen heidän antamaansa toimitusaikatauluun ja he tilattaessa vielä tarkastivat, että kaikkia koneita on varastossa. Liesitason ja keittiön tasojen puuttuminen saa aikaan sen, että meidän taloudessamme ei tällä hetkellä laiteta ruokaa. Onneksi Marcon vanhemmat asuvat suhteellisen lähellä, taidamme mennä viikonloppuna syömään heidän ruokaansa ;)

Kaiken tämän lisäksi ADSL lakkasi toimimasta viime torstaina ja on edelleen poikki, Elisasta ei osata sanoa milloin tulee kuntoon. Työpaikallani on heidän kanssaan 48 tunnin palvelusopimus, mutta eipä tuo tunnu vaikuttavan mitään. Minulla olisi ollut päivystysviikko tällä viikolla ja yhteyden puuttuessa en ole sitä pystynyt tekemään, mistä on aiheutunut jo 32 tuntia menetettyä tuloa. Positiivista on se, että tänään alkaa kesäloma!

Bono ja Bessie ovat sopeutuneet uuteen asuntoomme hyvin ja lenkkimaastot ovat kivoja. Tytöt ovat päässeet joka päivä juoksemaan vapaana. Uimapaikkaa ei olla vielä löydetty, joenvarsi on sen verran ryteikköistä, etten viitsi lähteä sinne rämpimään. Viikonloppuna voisimme käydä katsomassa Marcon vanhempien rivitaloyhtiön rantaa, josko tytöt pääsisivät siihen pulikoimaan.

Juhannus meni rauhallisesti omalla pihalla, Bessie oli ulkona meidän ihmisten kanssa koko illan ja yön, Bono vetäytyi yöpuulle kymmenen aikoihin. Bonolle puhalsin päivällä uima-altaan ja se kesti ehjänä kokonaiset puoli tuntia, kovaa pärskintää, kuten kuvasta voi päätellä!694820.jpg

Sitten vielä kuva Bessiestä poseeraamassa uudessä nojatuolissa, jonka käsinoja säilyi ehjänä kaksi päivää :)
694822.jpg