Meillä on enää alle kaksi viikkoa muuttoon. Torstaina 14.6. voidaan toivottavasti jäädä Tarvasjoelle jo yöksi. Tällä viikolla on tehty sekä uudesta että vanhasta loppukaupat. Torstaina kävimme tilaamassa keittiön ja kodinkoneet, kyllä keittiössä kelpaa remontin jälkeen hyöriä! On induktioliettä ja jääkaappipakastinta jääpalakoneella :) Uusi sohva ja  nojatuoli käytiin tänään tilaamassa, ne kyllä taitavat tulla vasta kuukausi muuton jälkeen. Ehkäpä saamme ne kotiin tupaantuliaisiin mennessä?! Aita olisi tarkoitus pistää pystyyn kesälomien aikana, pääsevät tytöt juoksemaan vapaasti.

Bessien juoksuja ei vielä kuulu, joten olin torstaina TSAUn yleisvuorossa molempien koirien kanssa. Yleisvuoro on kaikille jäsenille avoin ja aikaa sille on varattu 1,5 tuntia, mutta paikalla oli vain 5 koiraa ja minulla niistä porukan ainoat minit. Lämpötila oli 20 asteen tienoilla ja voin sanoa olleeni HIKINEN juostuani kolme rataa molempien koirien kanssa. Bonolle hain vuokralle kauko-ohjattavan sitruunapannan Kaarinan Happy-Petistä ja todennäköisesti sellaisen nyt sitten hankin meille kotiin. Bono ei tarvinnut torstain treeneissä kuin yhden suihkautuksen muistuttamaan sitä siitä, ettei kannata lähteä omille teille.

Meillä on Bonon kanssa vielä yhdet Jaakon treenit ja todennäköisesti pyrin nyt sitten Bonon kanssa TSAUlle johonkin ryhmään. Elättelen toivoa, että syksyllä voimme jättää pannan kokonaan pois ja ehkä pääsemme myös möllikisoihin. Vauhtiahan Bonolta ei puutu, minulta kylläkin. Minun ohjaukseni on se, joka vaatii hirvittävän paljon treeniä vielä. Välillä kyllä ohjaus meni plörinäksi sen vuoksi, että minua nauratti Bonon into niin paljon :)

Tänään on ollut todellä lämmin päivä ja kävin koirien kanssa lenkillä meren rannassa, jossa tytöt pääsivät uimaan. Bonohan polskuttelisi vaikka tunnin, Bessie kahlailee ja vähän saattaa uidakin, mutta Bonon kaltainen vesipeto se ei vielä ole. Kuvassa Bessie ja Bono nukkuvat, taisivat vähän väsähtää lenkistä, palloleikeistä ja luiden syömisestä.631669.jpg