Otsikko sen kertoo, Sveitsissä oli aivan mahtavaa! Ilmat suosivat meitä ja koko viikon oli +24-+27 astetta, koulutus oli hyvä ja shoppailu kivaa :) Minä, joka inhoan shoppailua innostuin ihan hillittömästi. Ostin itselleni 4 t-paitaa, shortsit ja kengät. Marcolle toin kaksi paitaa tuliaisiksi. Koirat eivät saaneet mitään :-P

Sveitsi on maa, johon voisin muuttaa jos jonnekin olisi pakko muuttaa. Suhteellisen kallista siellä on, mutta miltä kuulostaisi tuloveroprosenttina 5,7 %, palkkataso korkeampi ja vuokrat Helsingin tasoa? Aika mainiolta, minusta :) Koiria siellä näkyi jonkin verran, myös parsoneita, kaikki hyvin käyttäytyviä ja kulkivat nätisti löysällä hihnalla :) Viimeisenä päivänä Zürichissä kävimme työkavereiden kanssa "risteilyllä" järvellä ja tässä maistiaisia näkymistä. Takana siintää Alpit.
550685.jpg

Kotiintulo myöhästyi lentojen ollessa jälleen myöhässä eikä Turun lentokone odottanut, joten Finnair kuljetti minut jälleen taksilla kotiin. Näin kävi myös Lontoosta tullessani, joten ei mitään uutta.

Lauantaina lähdimme sitten heti aamusta keinoluolalle treenaamaan ja edelleen Bessie osaa haukkua, mutta vielä ei rohkeus riitä pimeään luolaan. Treeniä siis lisää juoksujen jälkeen. Ei välttämättä olla valmiita kokeisiin elokuussa, mutta katsotaan sitten lähempänä ajankohtaa. Mukana oli 6 parsonia ja erityisesti Taijan kasvatin, Konstan, suoritus lämmitti sydäntä. Poika ei ollut koskaan käynyt aikaisemmin luolilla, mutta sinne se meni sukkana ketun perässä ja intoa olisi riittänyt muille jaettavaksi :)
Bessie päineen kertomassa ketulle mitä mieltä se on murinasta
550684.jpg
Paluumatkalla kävimme metsässä juoksemassa (tai no tytöt juoksivat :)) ja kyllä niille olikin virtaa viikossa ehtinyt kerääntyä. Lopussa oli Bonon pakko hiukan lepäillä, kun energiavarastot oli saatu tyhjennettyä. Illalla Bono oli sitten protestoinut ja tehnyt pissat sänkyyn, minun puolelleni. Sitä se ei ole tehnyt enää useaan vuoteen, mutta ehkäpä viikko tuntui siitä liian pitkältä :)
Bono lepäilee juoksun jälkeen
550683.jpg