Nyt on Bessien kanssa Jaakon alkeiskurssi suoritettuna ja pidämme tauon juoksujen ajan, jatkamme sitten loppukesästä tai ensi syksynä. TSAUn jatkokurssia on vielä kaksi kertaa jäljellä, toivottavasti ne ehditään hoitaa ennen juoksuja. Kuvassa Bessien taidonnäytös viimeiseltä tunnilta, yritän itse toimia kuvaajana ja ohjaajana :)
533090.jpg
533092.jpg
Bonon kanssa meillä piti olla Jaakon yksityistunti torstaina, mutta Jaakko sairastui harmillisesti. Menemme nyt kuitenkin jatko- tai tekniikkaryhmään ja jos se ei ole meille sopiva, vaihdamme johonkin muuhun tuntiin. Odotan jo innolla treenaamista Bonon kanssa, se onkin saanut olla sohvaperunana jo tarpeeksi kauan!

Tänään käytiin uudessa kodissa mittailemassa ja suunnittelemassa remppaa. "Vanhaan" taloon muuttamisen hyviä puolia on valmiit istutukset eli pihalta löytyy omenapuita, raparperia jne. Syksyllä pääsemme jo nauttimaan sadosta!

Bessie yrittää pompottaa meitä, murrosikä on koittanut. Jos sillä on tylsää tai asiat eivät sen mielestä tapahdu tarpeeksi nopeasti se alkaa vinkumaan. Fiksu tyttö :)

Huomenna lähden Sveitsiin viikoksi ja sinne on luvattu +23-26 astetta lämmintä, t-paitakelejä siis :)