Eilen oltiin Bessien kanssa siellä Kokemäen ryhmänäyttelyssä ja kotiintuomisina edellä ounastelemani H, tuomarina Paavo Mattila. Arvostelu oli oikein mukava ja kuuluu seuraavasti:

Mittasuhteiltaan hyvä narttu. Hieman kevyt kuono-osa. Kaunis ilme. Hyvä kaula. Säkä voisi olla korkeampi. Hyvä runko. Kulmauksia voisi olla aavistuksen enemmän. Hyvä hännän kiinnitys. Liikkuu hyvin. Liikkeessä aavistus takakorkeutta. Miellyttävä luonne.

Nipan omistajat Mari ja Mikael ottivat meistä kuvia (kiitos siitä), mutta kuvat ovat aika tummia johtuen hallin todella huonosta valaistuksesta. Bessie esiintyi oikein kivasti, paikallaanseisomista pitäisi harjoitella kyllä huomattavasti enemmän. Ja itse räpelsin Bessien näyttelyhihnan kanssa, pitää varmaankin ostaa Tampereen näyttelystä uusi, sellainen jonka saa oikeaan kohtaan kiinni. Tuo nykyinen kun tippuu kaulalle, jos sitä ei pidä kireällä koko aikaa ja kun toisella kädellä houkutan namilla ja toinen yrittää ohjata häntää, kolmas käsi olisi tarpeen. Kuvassahan tuo kaikki näkyy :)
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Agilityssä on nyt takana 5 treenikertaa ja se alkaa sujumaan jo oikein mukavasti. Jaakko on kyllä loistava opettaja! Vaikka treenit yleensä venyvät yliajalle (meillä treenit keskiviikkoisin 21-22 ja päivän viimeinen ryhmä), hän jaksaa selittää asiat läpikotaisin. Ainoa huono puoli noissa treeneissä on tuo aika, olen itse niin huono pysyttelemään virkeänä noin myöhään ja nukkumaan meneminen treenien jälkeen on hiukan haastavaa, kun veressä on mukavasti endorfiinejä :)

Esteistä sen verran, että puomin kontaktit sujuvat jo hyvin ja Bessie rakastaa puomia. A:ta harjoiteltiin viimeksi jo TSAUn treeneissä, sekin meni hyvin. Putki on myös Bessien suosikkeja. Rengas ja kepit ovat aika vaikeita, mutta kunhan lumet taas sulavat, kaivan kepit esiin ja alamme treenaamaan niitä takapihalla. Huomaa jo näinkin helpoissa treeneissä, että minun kuntoni kaipaisi kohotusta :)

Minulla on hiukan huono omatunto siitä, että Bessien kanssa tulee harrastettua niin paljon, että Bono jää vaille omaa laatuaikaa minun kanssani. Ensi viikollakin meillä on Bessien kanssa kahdet agilitytreenit (ke ja to), virallinen silmä/polvitarkastus torstaina, tokotreenit lauantaina ja sitten olisi koirahierontakurssi tistaina, mutta en tiedä kumman koiran otan mukaan. Todennäköisesti Bessien, koska Bono stressaa tuollaisissa paikoissa niin paljon, että en varmastikaan saa sitä tarpeeksi rennoksi. Bonolle parasta on se, että se pääsee minun kanssani lenkille ja lenkin lopuksi nakkelen sille keppejä ja leikitään muutenkin. Kunhan lumet sulavat alan treenaamaan Bonon kanssa verijälkeä sitten aktiivisemmin, kyllähän sillekin pitää joku oma harrastus saada! Ensi lauantaina Paimion metsissä on jälleen härdelliä, kun Turun parsonistit lähtevät jälleen kimppalenkille.

Tiistaina Bessie täyttää vuoden! Silloin meillä koirat saavat synttärikakkua :) Onnittelut Bessien sisaruksille eli Romeolle, Ronjalle, Ruulle, Rasmukselle ja Minille!!!