Eilen oltiin Bessien kanssa Tampereen näytelmissä ja tuloksena oli Erittäin Hyvä. Ilmeisesti tuomari rokotti puuttuvista hampaista yhden pykälän, ainakin kuulemma tuomareille lähtevissä ohjeissa näin kehotetaan tekemään. Ja kyllä ne on hyvä tutkia! Tuomari oli oikein mukava mies, mutta kehäsihteerin englanti oli kyllä kökköä sieltä kököimmästä päästä. Suosittelen edes koirasanastoon tutustumista ennen näyttelyä. Tuomarin englanti oli varmasti oikein hyvää, olihan mies ihan oikea Britti ;)

Arvostelu kökköenglannilla kuului näin: Typ. fem head, although I'll like to see stronger. Good coat. Average ang front and rear. Moved well, several missing teeth.
Suomennettuna siis: Tyypillinen narttumainen pää, mutta haluaisin sen olevan vahvempi. Hyvä turkki. Keskiverto kulmaukset edessä ja takaa. Liikkui hyvin. Useita puuttuvia hampaita.
Hampaita puuttuu kaksi P2:sta alhaalta, mutta P1:t ovat hyvin pieniä ja kielen alla todennäköisesti tutkittaessa piilossa. Eli ei siis missään tapauksessa "several" ole oikea sana käytettäväksi tässä tapauksessa.
Img_0647.jpg

Mutta päivä oli muutoin oikein kiva! Oli mukava nähdä tuttuja koirakamuja ja uusia tuttavuuksia. Bessie oli koko illan ihan poikki ja meni illalla nukkumaan omaan koppaansa, mitä ei ole tapahtunut varmaan puoleen vuoteen. Bonon kanssa kävin sitten lenkillä kaksistaan ja välillä sitä ihan unohtaa miten ihanaa on lenkkeillä koiran kanssa, joka ei vedä :)

Kuvia minulla on muutama vielä kamerassa, mutta jälleen sain kauhnistua sitä, että minähän olen paksu pötikkä :-o) Ihan kuin en sitä ilman kuvia tietäisi ;)