Parsonpalstalla onkin ollut keskustelua koirien vesihulluudesta ja juuri ennen ketjua tein maanantain metsälenkillä diagnoosin, että Bono on mutantti, hybridi, jossa on osa sorsaa, lokkia ja koiraa. Koira se on ulkoiselta olemukseltaan, mutta vettä nähdessään kehittää räpylät! Lokkia sen äännähtely muistuttaa silloin, kun jotain erittäin jahtaamisen arvoista (kissat, linnut, jänikset) on näköpiirissä. Maanantain lenkillä Bono rypi ensin ojassa, joka oli täynnä mustaa vettä. Siellä se kuopsutti ojan pohjaa ja työnsi päätä veden alle. 481253.jpg

En jäänyt sitten odottelemaan vaan lähdimme Bessien kanssa jatkamaan matkaa. Tuloksena oli tämä:
481254.jpg

Kalliolle päästyämme Bono keskittyi uimaan ja Bessie poseeraamaan481270.jpg

481272.jpg

Puolentoista tunnin lenkin aikana Bono kävi uimassa vähintään 3 kertaa! Onneksi lenkin viimeiset uimapaikat olivat kirkasta vettä ja minulla oli autoon laitettavana suhteellisen valkoinen koira.
481269.jpg

Sitten vielä hiukan hehkutusta eilisista agilitytreeneistä! Se on NIIIIIIIIN kivaa, sekä minun että Bessien mielestä. Kaikki te SALAISESTI blogiani lukevat tiedätte varmasti miltä tuntuu, kun treeneissä huomaatte, että edistytte ja koiralla on kivaa! Eilen saatiin Jaakolta hirvittävästi kehuja ja minä edelleen sanon, että opetus on niin hyvää, että siitä todellakin kannattaa maksaa. Jaakko sai Bessien rakastamaan A-estettä ja nyt takaaleikkauksetkin onnistuivat oikein loistavasti. Ensi kertaa odotan kyllä innolla!

HEI lukijani, tiedän, että olet siellä. Jätäthän joskus myös jalanjäljen käynnistäsi, olisi kiva tietää keitä täällä oikein vierailee. Hittejä kun tulee päivittäin useita!