Ensiksi päivityksiä asuntoasiassa. Me saimme kuin saimmekin sen Tarvasjoen omakotitalon ja pääsemme sinne sitten muuttamaan 15.6. Tässä muutama kuva asunnosta, kylläkin virtuaaliesityksestä napattuna, joten hiukan venyneet kuvat. Huomatkaa koiraihmisten päiväuni: kuraeteinen!

keitti2.pngkhh2.jpg

Sitten toinen hieno uutinen: tänään hyväksyimme omasta asunnostamme tehdyn tarjouksen ja uudet asukkaat muuttavat tänne sitten 15.6. Eli kaikki meni juuri niin kuin toivoimme, ei kahden asunnon loukkua eikä välimuuttoja!

Eilen oltiin Bessien kanssa agilityn pääsykokeissa ja TSAU:n portitkin aukesivat meille, uskomatonta mutta totta! Siellä oli nimittäin todella hienosti käyttäytyviä koiria, joilla kaikki liikkeet (leikkiminen, paikallaolo, seuraaminen ja luoksetulo) menivät aivan tokokokeen veroisesti. Bessien kanssa seuraaminen (eli pujottelu) meni kuin oppikirjasta, katsekontakti rikkoutumaton ja Bessie oli vielä ilman hihnaa. Olinpa niin ylpeä pikkutermiitistäni! Paikallaolo oli se, missä meillä oli ongelmia, tämän tiesinkin jo etukäteen. Ei Bessie muiden koirien luokse ollut lähdössä, mutta minun taskussani ollut vinkulelu veti sitä magneettimaisesti puoleensa :) Olen ilmoittanut meidät myös Janita Leinosen järjestämälle agilityn alkeiskurssille, jossa kouluttajan toimii Jaakko Suoknuuti. Hinnakasta hupia, mutta hyvin pienet ryhmät (4 koirakkoa) ja hyvä opettaja varmasti ovat sen arvoisia.

Agilitypääsykokeissa oli alussa paikalla myös parson uros ja voin sanoa, että ihan tuli paha mieli siitä, että minun mielestäni uros oli ihan väärässä perheessä. Uros alkoi haukkumisen heti kun pääsivät sisätiloihin ja mielestäni se ei ollut huomiohaukkua vaan se haukkui agressiivisesti muille koirille ja ihmisille. Omistaja vain riuhtoi koiraa valjaista, mutta sillä ei ollut mitään vaikutusta asiaan. Mukana oli myös kaksi tyttöä, joista toinen oli menossa komentamaan koiraa, mutta äiti sanoi "älä koske siihe, kun se on tuossa tilassa, se puree varmasti". Eli siellä parson fiksuna koirana oli päässyt lauman johtajaksi... Lähtivät kyllä pois ennen kokeiden alkamista, ilmeisesti huomasivat, ettei pääsykokeista tule mitään.

Olen ilmoittanut Bessien Kokemäen ryhmänäyttelyyn 17.3.ja siellä on sama tuomari kuin viime viikonlopun Ähtärin näyttelyssä (Paavo Mattila), jännään nähdä mitä mieltä se on Bessiestä. Ähtärin tulosten perusteella Paavo ei arastellut antaa H:ta :) Sitten seuraavana viikonloppuna tullaan ilostuttamaan Tampereen koiranäyttelyyn. Tässä vielä kuva Turun koiranäyttelystä, takajalat kylläkin hiukan huonosti, mutta väliäkö hällä

Bessie_turku2.jpg?t=1172247949

Bessie_turku3.jpg?t=1172248050