Turun näyttely on nyt onnistuneesti ohi. Tuloksena EH/4 ja mielestäni oikein hyvä arvostelu. Kirjoitan sen sitten tuonne näyttelytuloksia sivulle mahdollisimman pian. Bessie esiintyi oikein kivasti myös kasvattajaluokassa, tuloksena Taijalle KP ja kasvattajaluokan voitto. Ei kyllä ollut kilpailijoita, mutta arvostelu oli oikein hyvä. Kuvaajana toimii Riikka, Taijan ystävä. Onnittelut Taijalle!

turku7.jpg

Taija myös kehotti kiinteyttämään Bessietä ja oikeassahan hän onkin, ihan ei kisakuntoon ehditty. Nyt sitten vaihdan tällä viikolla ruoan hiukan kevyempään. Ruokamäärät olen pienentänyt jo viikkoja sitten. Koirat olivat vaan hoidossa viikonlopun "mummolassa" ja siellä ne saavat kyllä niin hyviä ruokia, että ei paremmasta väliä. "Mummo" oli jopa keittänyt koirille omat puurot ja höystänyt sitä kalkkunaleikkeellä (!) ja maksalaatikolla. Bessiekin on löytänyt paikan heidän sydämestään, kun on nyt hiukan vartuttuaan rauhoittunut eikä ole enää niin pentumaisen riehakas.

Suuria suunnitelmia myös muulla saralla: olemme pistämässä omaa asuntoamme myyntiin ja katsomme omakotitaloa Tarvasjoelta. Tarvasjoki on hyvin pieni paikkakunta noin 30 kilometriä Turusta. Marcohan on siellä töissä tälläkin hetkellä ja kaikki hänen sisaruksensa ja myös vanhemmat asuvat siellä. Minunkin työmatkani lyhenisi noin 20 kilometriä. Sieltä saisimme vaihdettua oman asuntomme omakotitaloon ja vielä tehtyä remppaakin aika isolla rahalla. Koirilla olisi sitten oma isompi piha ja lenkkimaastot alkaisivat takapihalta. Ainoa mikä minua pelottaa on se, että Tarvasjoella on suhteellisen paljon kyitä. Tai siis enemmän kuin näin kaupunkiympäristössä vaikka niihinkin olen joka vuosi törmännyt. Kuolleisiin kyllä, onneksemme.

Tällä viikolla meillä alkaa myös tokoilu pitkästä aikaa. Tavoitteena olisi hiukan petrata vielä ennen TSAU:n agilitypääsykokeita. Toivottavasti tärppää sen suhteen. Jos ei nyt heti, niin sitten seuraavissa pääsykokeissa ainakin. Olisi mukava päästä treenaamaan Bessien kanssa ihan tosissaan, Bonon kanssahan meidän agilityura (mikä ura?) katkesi Bonon ylikuumenemiseen ja siihen, että minulla ei ole siihen mitään kontaktia agilitykentällä. Tokossa tilanne on toinen, mutta sekin on jäänyt nyt vähemmälle.

Olen ilmoittanut Bessien nyt sitten Tampereen KV -näyttelyyn, koska siellä on rodun oma tuomari. Sen suurempia odotuksia ei tälläkään kertaa ole :)