Huomasin, että Bono on joutunut tahtomattaan statistin rooliin tässä blogissa. Niin paljon kirjoitukset ovat pyörineet kasvattien ja Bessien mahan ympärillä, että Bonoa ei ole juurikaan mainittu - ei edes sivulauseessa! On siis aika korjata tilanne.

Bono täyttää kahden viikon päästä seitsemän ja en pysty kyllä ymmärtämään mihin se seitsemän vuotta on mennyt. Bono on täysin oma persoonansa, jota ei voi kuin rakastaa. Myös niinä pahoina päivinä eli kun ukkostaa, paukkuu tai  muuten myrskyää. Mikä on Bonossa omalaatuista?

  1. Hännänheilutus. Siinä missä Bessien häntä heiluu koko ajan, Bonon häntä heiluu, kun tullaan kotiin tai jos joku asia on erityisen hyvin. Joskus onnistun saamaan sen hännän heilahtamaan tiettyjä äänenpainoja käyttäessäni, mutta sen häntä on muutoin melkolailla paikoillaan. 
  2. Ruokailutavat. Bono ei ole lainkaan ahne. Se nauttii jokaisen suupalan vailla kiirettä. Se on myös hyvin epäileväinen, kun  kädestä antaa sille jotain. Leivänpalaset nuuskutellaan läpi ennen kuin ne otetaan varovaisesti suuhun ja makustellaan. Bessie taas nappaa sormesi mukanaan, jos et ole nopea. Bono myös haistaa kaikki mahdolliset pillerit vaikka kokonaiset HK:n sinisen sisältä. Tätä koiraa ei huijata!
  3. Leikkiminen. Bono saattaa pistää edelleen iltahepulit päälle, jos siitä siltä tuntuu. Se saattaa mennä meidän sängyn päälle ja pistää itsensä leikkiasentoon. Haukahtaa ja juoksee ympäri sänkyä, pysähtyy haukkumaan ja taas mennään. Eilen se otti luun suuhunsa ja juoksi ympäri olohuoneen pöytää, heitti luuta ja haastoi sitä leikkiin.
  4. Koulutus. Bono on älyttömän fiksu. Se oppii kaiken tosi nopeasti ja siitä olisikin tullut loistava sirkuskoira, jos vain olisi sellaiseksi sattunut syntymään. Bonon pääkopassa tuntuu raksuttavan koko ajan ja se on loistava käyttämään nenäänsä. Se jaksaa keskittyä asioihin ja innostua asioista todella.

Bono on myös loistava johtaja. Sen ei tarvitse ärähdellä Bessielle, sillä vain on se hiljainen johtajuus. Toki meilläkin on ollut ongelmia, mutta ne ovat johtuneet enemmän minusta kuin Bonosta eli olen omalla käytökselläni korottanut Bessietä ylöspäin.

Bono oli lopulta tätä mieltä minun kameran kanssa heilumisestani

Loppuun kuva noista kahdesta yhdessä. Bessie näyttää surkealta, kun paineistin sitä paikka-käskyllä. 

Nisät eikä maha taida näkyä kunnolla, mutta ensi viikosta lähtien massukuvapäivityksiä. Ensi viikolla pääsen myös treffaamaan Avan poikaa Patea, joten kuvasatoa tiedossa myös sieltä :)