Maaliskuussa 2008, Bessien ensimmäistä pentuetta odottaessa, kirjoitin seuraavat sanat blogiin

MUTTA eivätpä ne lisääntyvät nartut meidän taloudessamme tähän lopu :) Syyskuun alussa on meille odotettavissa kenneltyttö tai -poika. Tänään ultrassa näkyi yksi kappale, oli hyvin eläväinen tapaus. Tämä ei ole varattavissa, ei sijoitukseen eikä omaksi ;) 

Nyt voin nuo samat sanat kirjoittaa nytkin :) Ainoastaan kuukausi on eri ja ultrassa käytiin viime viikolla eli tämän kenneltytön tai -pojan arvioitu laskeutumisaika on toukokuussa. Tämä oli niin huvittavaa, kun viimeksi pari päivää oman positiivisen raskaustestini jälkeen Bessie aloitti juoksut ja sama tapahtui nytkin. Kasvatellaan massuja sitten taas yhdessä :)

Bessie voi paksusti. Minusta massu on melko lailla samankokoinen kuin ensimmäisessä raskaudessa, joten katsotaan montako pentua sieltä sitten aikoinaan tupsahtaa ulos! Matokuuri aloitettiin tänään ja kolmeen ruokintakertaankin siirryttiin samalla. Nutrolin-öljyn lisäsin ruokavalioon myös.

Onpa muuten ihanaa! Not. Bessiellä on karvanlähtöaika, se ei-niin-ihana ominaisuus sileäkarvaisella. Musta nahkasohva ja valkoinen koira ei ole se ihastuttavin yhdistelmä. Ei puhuta mitään niistä miljoonista karvoista, joita löytyy mitä kummallisimmista paikoista, kuten sukan sisäpuolelta!