Toivottavasti Tuurella on paljon painavaa sanottavaa ketulle lauantaina. Ensimmäinen LUT-koe siis häämöttää! Lähdetään  hakemaan kokemuksia ja tavoitteena olisi saada muu kuin 0-tulos :) Minä astun Tuuren puikkoihin, kun Hannalla on työvelvoitteita :)

Viikonloppuna kisattiin ATT:n seuramestaruuksista ja meidän Tuure oli Hannan kanssa mini-möllien seuramestarit vuosimallia 2010! Tuuresta vielä kuullaan, siinä on melkoinen menopari! Kuva on surkea, kun ei ollut oikeaa kameraa mukana.

Bonon kanssa käytiin radalla pitämässä hauskaa ja virheitä tuli 20. Aika kuitenkin -10 alle ihanneajan eli mekin oltais oltu nopeita, jos en olisi sössinyt ohjauksia. Bessien kanssa avoimessa luokassa tie päättyi jo karsintaradalla, kun oletin enkä ohjannut ja Bessie luikahti selän takaa esteen ohi. No, meno tuntui vaihteeksi taas hyvältä :)

Bessie pihtaa siis juoksujaan edelleen ja koko elämä on holdissa sen vuoksi. Mitään suunnitelmia ei voi oikein tehdä, kun ei tiedä milloin lähtö koittaa. Jos juoksut eivät ole alkaneet keskiviikkona, ilmoittaudun seuraaviin kisoihin. Sitten ne viimeistään alkavat :)