Helle on tehnyt tehtävänsä ja konetta en ole jaksanut edes avata päivien aikaan, mutta josko pientä statusta.

Pennut lähtivät siis keskiviikko-perjantai-välillä kaikki ja kaikkien alkuhetket uusien perheiden kanssa ovat menneet hienosti. Pitkänmatkalaisten, Teemun ja Pepen, automatkakin oli mennyt ilman suurempia huutoja. Hieno juttu! Hei, hei omppupomput, toivottavasti nähdään pian!

Meillä palattiin aika nopeasti arkeen, muutaman päivän Lucas kyseli pentujen, varsinkin Pepen, perään. Pienet aivot raksuttivat hetken ja sitten vastasi itse itselleen: "Pepe meni omaan kotiin". Pepehän eli vuorokauden täysin meidän perheen mukana, kun muut pennut lähtivät koteihinsa ja kyllä sitä kaveria tuli minullakin ikävä! Se otti heti Bessien paikankin omakseen :)

Nyt on sitten siirretty katse tulevaan. Ilmoitin Bessien neljään agistarttiin 24.-25.7. Raumalle ja nämä ovat todennäköisesti viimeiset kisat ennen juoksuja. Bessie käy myös vuoden ainokaisessa näyttelyssään Raisiossa ja samassa näyttleyssä esitän myös meidän ihanan Tuureluuren. Kummankin tarkoituksena on käydä katsomassa ihmisiä, ei siis menestymisodotuksia :)

Helteet ovat saaneet koiratkin melkoisen väsyneeksi, mutta vedessä ne jaksaisivat polskia vaikka kuinka. Harmi vaan, että kumpikin juo vettä uidessaan niin paljon, että meillä on pissat melkein jokaisen uintireissun jälkeen sisällä, vaikka pissaisivat useita kertoja ennen kotiintuloa. Tästä syystä uintia on hiukan rajoitettu. Bonolla täytyy olla vielä fleksi kaulassa, kun se ei suostu tulemaan vedestä pois, vaikka me lähtisimme rannalta kotiin. Pari kertaa läheiseltä järveltä olen lähtenyt ja odottanut 10 minuuttia, mutta siellä se porskuttelee edelleen, kun palaan rannalle. Eilen tytöt pääsivät kuitenkin nauttimaan merivedestä

Hetkisen voi olla taas hiljaista blogissa, meillä nimittäin LOMAILLAAN edelleen! Uuden kameran ostin maanantaina ja sen kanssa pitää nyt räplätä. Josko sitten jossain vaiheessa parempia kuvia olisi tiedossa :) Lucas sanoo heipähei! (kuva otettu uudella kameralla eli Canon Powershot 210IS)