Eilen oli eläinlääkärin tarkastus ja sirutus. Kaikki hienosti. Teemulta ja Pepeltä puuttui vielä palluraiset, mutta kyllä ne sieltä tulee sitten kun on sen aika :) Pentujen kanssa treenaillaan nyt autossa kulkemista, sen verran kova huutokuoro takapenkillä on ollut parina viime päivänä, kun ollaan reissattu eri paikkoihin.

Bessieltä otettiin samalla reissulla rabiesvasta-aineet. Kunhan ne tulokset tulevat, ollaan valmiita hoitamaan booty-call Ruotsin suuntaan :) Bessien kanssa pitäisi nyt kyllä saada paljon pöytätreeniä, kun se on nyt ikävän sattumuksen kautta alkanut pelkäämään pöydällä olemista. Vaikkei meillä ole suunnitelmissa kuin yksi näyttely tälle vuodelle, niin olisihan se kiva, että eläinlääkärissä oltaisiin häntä pystyssä. Pöydän omistavat vapaaehtoiset ilmoittautukoon :)

Eilen sain rekisteri-ilmoituksen lähetettyä jo Kennelliittoon saakka, kun sirujen tiedot ilmestyivät saman tien KoiraNetiin eli tällä viikolla pitäisi kaiketi olla rekisteripaperit jo postin kuljetettavana.
*muoks* pentujen rekisterimaksut on nyt maksettu ja pennuilla on rekisterinumerot :)

Rekisterinumero: FI36246/10
Nimi: PITMYWITS APPLE A DAY
Rekisterinumero: FI36247/10
Nimi: PITMYWITS APPLE MARTINI
Rekisterinumero: FI36248/10
Nimi: PITMYWITS APPLE OF ARCHER
Rekisterinumero: FI36249/10
Nimi: PITMYWITS APPLE OF MY EYE
Rekisterinumero: FI36250/10
Nimi: PITMYWITS APPLE OF EDEN

Nyt olen sitten järjestellyt noutoaikatauluja ja Jaffa lähtee keskiviikkoiltana, Peppi, Pate ja Teemu torstaina ja Pepe perjantaina. Ikävä tulee kyllä, mutta eiköhän me selvitä :D

Kuvia räpsin miljoona eikä yhtään onnistunutta. Uusi kamera on jo valittu, kun vain pääsisi kauppaan saakka. Anni lupasi tulla ensi viikon alussa räpsimään vielä viimeiset seisontakuvat Canonillaan :)

Mummi kouluttaa Teemua

Mummi paineli myös Pepin kanssa