Allekirjoittanut vietti aikaa tiiviisti ATT:n hallilla viikonloppuna, jossa kisattiin MM-joukkue. Kylläpä  Suomessa on loistavia koirakoita! Sunnuntaina piti seurata sitten kaikki minien radat ja kun Anu ja Nekku kisasivat finaaliradalla, taisin pidättää henkeäni koko ajan ja muistan hokeneeni loppusuoralla, että "rauhallisesti nyt". Upeastihan se meni ja Anu ja Nekku tekivät parsonhistoriaa. Ensimmäinen parson Suomen MM-joukkueessa. Onnittelut Anu ja Nekku, upeaa kasvattaja-Taija! Myös Sari ja Tuikku kisasivat upeasti, ei ollut heidänkään paikkansa kaukana!

Viikonloppuna on meillä sitten edessä neljä starttia. Aikataulut ovat Raumalla tosi tiukat, saa nähdä miten aikataulut pitävät. Ekaa nollaa tietysti metsästämme, mutta kokemuksen kerääminen taitaa olla se päätavoite.

Pentujen isoäiti eli Elviksen äiti metsästi eilen näyttelyssä viimeisen Sertinsä ja Mangosta tuli näin Suomen Muotovalio. Upeaa Helkky ja Mango! Mango seisoo kuvissa niin upeasti, tulisikohan Katriina esittämään Bessienkin? Pentujen isoisän, eli Elmon, velipuoli oli ensimmäisessä näyttelyssään ROP ja sai ensimmäisen Sertinsä. Hienoa Mese ja omistajat Helkky ja Marja! K

Pepistä sain Annalta ja Samilta muutaman kuvan. Kyllä on tyttö kasvanut parissa viikossa hurjasti. Muutkin voisivat lähetellä kuvia, vinkvink ;)