Lauantaina meillä satoi vettä kaatamalla eikä ulkoilemaan päästy. Eilen sitten otettiin vahinko takaisin, kun aurinko taas pilkotti. Kuvissa pennut ovat soralla, kun meillä ei ole vielä pihaa! Meidän talohan valmistui vasta tammikuussa ja piha on todella mutainen aina pari päivää sateen jälkeen. Pihaa päästään tekemään vasta elokuussa, joten ensi kesänä pitäisi jo päästä nurmelle :)

Maitoa, nami!

Mikäs tuolla on? Martista tuli siis Pepe

Kutsuitko? Pepin luoksetulonäyte

Jaffa on jo iso tyttö!

Paten luoksetulonäyte

Pennut punnittiin taas eilen ja painot olivat jotakuinkin tätä luokkaa: Teemu n.1400g, Peppi, Pepe ja Pate 1500-1600g ja Jaffa 1800g. Näiden painojen pohjalta kaikki, mukaan lukien Ava, saivat taas matokuurin ensimmäisen päivän satsin. Kaikki pennut Teemua lukuunottamatta ovat n.100g Bessien pentuetta edellä painoissaan. Pojilla tuntuu jo pieniä herneitä massun alla ja toivottavasti kaikki alkavat laskeutumaan oikeille paikoilleen pikkuhiljaa :)

Melkoisia riiviöitä ovat kyllä! Aamulla Pate roikkui koko siivouksen ajan mun lahkeessa ja murisi. Jaffa sai pikku hepulit ja meni pää viidentenä jalkana pitkin pentuhuonetta. Teemu haukkui minulle, kun tulin hakemaan Avaa pissalle. Teemulle sopisi kyllä paremmin nimeksi Touho, sen verran vauhtia sillä on töppösissä. Peppi on melkoinen tirpiäinen, aina menossa ja Pepe menossa mukana 100 lasissa. Selviä parsonin pentuja siis :)

Pennuista on siis paljon kuvia Picasassa, mutta ne ovat sitten muokkaamattomia ja sensuroimattomia: http://picasaweb.google.com/Pitmywits/ApplePennut