Otsikko kuvasti fiiliksiä eilen. Kenenkään ei nyt tarvitse vakuutella meidän olevan hyviä, ei ole marttyyri-puhetta, mutta kuvastaa vaan sitä pettymyksen tunnetta :) Kaksi hylättyä radoilta, jotka olisi pitänyt osata.

Ekalta radalta löytyy jotain hyvääkin. Tein radalla VALSSEJA ja elämäni ensimmäisen persjätön kisatilanteessa. Blogia seuranneet tietävät, että mun kammo valsseja kohtaan on iso ja nyt päätin muuttaa lähestymistapaa niihin :) Hiukan pitkiksi jäi kaarrokset valsseissa, mutta eiköhän se siitä. Kepeille vienti oli taas löysää ja niiltä kielto. Hylätty tuli siitä, että mun liike ohjasi Bessietä hyppäämään väärän hypyn. Persjättö oli hieno enkä ollut yhtään myöhässä :)

Toinen rata sitten oli taas höttöä. Halusin varmistaa kepeille viennin ja en sitten keskittynyt kahteen edelliseen esteeseen ja Bessie pääsi livahtamaan esteen ohi, kielto. Keinun jälkeen hyppyjen takaakierron tein huolimattomasti, kun olin myöhässä ja Bessie pääsi livahtamaan esteen väärälle puolelle ja hyppäämäänkin sen. Masokistina pistetäänpä video tästä radasta näkyviin (Kuvaaja Tiina Selenius)

 

Huomenna on vielä yksi startti ja parasta olisi onnistua. Uhkasin lopettaa kisaamisen tältä vuodelta siihen, jos en saa pääkoppaa kuntoon ja nollaa :)

Tuuren matte Hanna voitti Rainen kanssa ekan radan 0-tuloksella ja nousivat 3-luokkaan. Upeaa, onnittelut!

Pennuille kuuluu hyvää! Ava lähti viikolla kotiin ja pennut ovat saaneet nauttia Bessie-mummon kasvatuksesta. Hienosti on kaikilla mennyt :) Hanna toi pennuille aitauksen pihalle ja vesisateiden lomassa ovat pennut ulkoilleet useasti.

Minä tarvitse ehdottomasti uuden kameran, näistäkin kuvista 80% ei onnistunut ollenkaan. Mutta tässäpä meidän juhannustouhuja :)