Viimeinen päivä vuotta 2009. Mihin se vuosi taas meni? Paljon on tapahtunut ja Lucas on kasvanut hirvittävästi, onneksi minä en ole vanhentunut päivääkään

Joulu meni rattoisasti ihan kotona ollessa. Nautiskeltiin jouluruoista, suklaista, ulkoilusta ja pakkailimme tavaroita tammikuussa koittavaa muuttoa varten. Lucas sai joulupukilta paljon lahjoja ja Bono toimi pikku-apurina pakettien aukaisussa. Avasi minunkin lahjani valmiiksi :D Lapsen riemu lahjoja avatessa on kyllä sanoinkuvaamatonta, jopa näin pienellä. Vai mitä mieltä olette?

 

Mitä tulikaan luvattua vuosi sitten ja kuinkas kävikään? Näin kirjoitin vuosi sitten:

Vuosi 2009:
*virallisen kisaamisen aloittaminen Bessien kanssa
* Bessie luonnetestiin
* Ainainen lupaus laihduttamisesta :)
* Ja paljon muuta ;)

Kaikki lupaukset pidettiin! Bessien kanssa aloitettiin kisaaminen ja noustiin kakkosiin, joka oli salainen tavoitteemme. Bessie luonnetestattiin ja pisteet olivat oikein odotetut ja hyvät. Laihduttaminenkin meni hienosti eli 25 ylimääräistä kiloa karisi ja on onneksi pysyneet myös pois! Kasvateille järjestettiin luolailua ja mejä-päivä, töihin paluu meni yli odotusten, Lucas viihtyy hoidossa jne.

Mitä lupaan vuodelle 2010?
* Yksi nollavoitto kakkosista. Toki useampikin otetaan vastaan, mutta kaudesta tulee aika lyhyt, kun juoksut osuvat alkuvuoteen ja kesän juoksusta sitten toivottavasti astutus.
* Joulusuklaiden tuomat kilo-kaksi saavat lähtöpassit heti , myös vuoden 2010 lopussa painoindeksin on oltava alle 22.
* Pitmywits-kennelistä toivottavasti syntyvät pennut saavat arvoisensa kodit ja uusille ja vanhoille kasvateille järjestetään lisää touhua ja tapaamisia.
* Ja paljon muuta myös vuonna 2010!

Hyvää syntymäpäivää, äiti! Tervetuloa vuosi 2010!