Tänään pätkähti veronpalautukset tilille ja päätin heti tukea kansantaloutta pistämällä osan niistä kiertoon. B&B:llä oli siis tänään vuorossa fysioterapeutti Tanja Kotin vastaanotto!

Bono otettiin ensin käsittelyyn ja sai Tanja kokea jotain ennen kokematonta: koko hieronnan ajan sinnikkäästi pois yrittävä sulosointuja laulava Bono osoitti, että kyllä meillä osataan! Bonohan siis rentoutuu, mutta tasaisin väliajoin yrittää aina nousta ja pistää vastaan niin perhanasti, että oltiin Tanjan kanssa molemmat ihan valkoisten karvojen peitossa hieronnan loputtua (niin, Bono on nyppimättä ). Bono on myös hyvin vokaalinen koira eli piti kyllä huolen, että koko Koira-kissaklinikka tiesi, että juuri siinä huoneessa rääkätään koiraa ja Leyserille olis hommia Tanja sanoi, ettei ole koskaan tavannut noin sinnikästä ja äänekästä asiakasta  Bonohan oli sille normaaliin tapaan jumissa lavoista ja lantionseudulta ja niitä lukkoja sitten saatiin availtua hieronnalla.

Bessie oli täysin päinvastainen kuin Bono: asettui ihan kiltisti kyljelleen ja oli koko hieronnan ajan hiiren hiljaa. Pusuja olisi välillä halunnut antaa, mutta silmät lupsuivat jossain vaiheessa ihan kunnolla. Tanja sanoi, että Bessie on harvinainen parson: sen rangassa on liikkuvuutta eikä sillä ollut kuin hyvin pieniä jumeja vasemmalla puolella. Oikea puoli oli loistavasti liikkuva vailla jumin jumia. Sanoi, että kun tällaisia koiria saat jalostettua, niin saat olla tyytyväinen  Sanoi, että parsoneilla on hyvin yleisesti rangan jäykkyyttä ja lihakset jumiutuvat helposti, mutta Bessiessä ei ollut mitään sellaisia merkkejä. Kiitos vaan Taijalle tästä jalostustyöstä

Huomenna onkin sitten edessä parsoneiden pikkujoulut, saas nähdä millaisia tonttuja liikkuu Turun toreilla huomenna