Eilen vietin vapaapäivää ja olimme Tainan (Rasmuksen emäntä) järjestäneet itsellemme audienssin Taijan residenssiin Aitooseen. Kun vihdoin pääsimme perille (eniron karttapalvelu yritti johtaa meidät harhaan), olikin päivässä tiedossa puhetta, puhetta ja puhetta!

Meitä tervehti perillä kuningas-Merlinin haaremi, jossa johtajana ihanainen Lady-Lucy ja hänen kamarineitorusselinsa Roxie ja Pixie. Olen Lucyn nähnyt pari kertaa, mutta en ole viettänyt kertaakan yhtenäisesti noin pitkää aikaa Lucyn kanssa ja nyt voin sanoa, että tiedän mistä Bessie on perinyt pusuttelunsa ja hännänheilutuksensa! Lucy tunki itsensä useasti syliin rapsutettavaksi ja oikein heittäytyi syliin selälleen: ihanaa, lisää rapsutuksia! Pixie oli kyllä melkoinen riiviö, mutta ihana sellainen! Kadehtien katsoin Taijan auktoriteettiä: kolme narttua kauniisti saman katon alla ilman rähinöitä. Merlin on aivan niin ihana kuin Taija blogissaan hehkuttaa. Komea ja luonteeltaan vilkas, mutta hyvin viisas ja välkky.

Päivä oli raskas, niin meille kuin Taijallekin, joka oli ilmeisen hyväkuntoinen olosuhteisiin nähden. Minulla on se ongelma, että Taijan kanssa keskustellessa pitäisi olla nauhuri mukana, kun minun aivokapasiteettini ei pysty käsittelemään sitä tiedon määrää mikä sieltä löytyy! Bessielle mietittiin urosta ja olin printannut parin potentiaalisen uroksen sukutaulut mukaan ja Taija niitä katsoi ja sanoi: "mulla on kyllä huono muisti, en muista tuosta seuraavasta sukupolvesta koirasta x tarkkaan." Kyseessä oli siis koiran viides sukupolvi, jota ei ollut edes tulosteessa! Hiukan suuntaviivoja ajatustyölle on jo saatu. Ilmeisesti minäkin alan pikkuhiljaa jotain oppia, kun neljästä mukanani tuomasta sukutaulusta kaksi ei Taijan mielestä ollut ihan mahdottomia, mutta muutaman jutun pyysi vielä tutkimaan :) Näistä sitten ensi vuoden puolella enemmän ;)

Oli ihana nähdä Taijaa! Juttua olisi ollut vaikka viikoksi, mutta meidän piti suunnistaa takaisin kotiin ihmisten aikoihin... Nyt Bessie tuli vispaamaan häntäänsä viereen ja lipomaan kielellä - pusuttelun aika :)

Lady Lucy

King Merlin

Mä ihan oikeasti tarvin uuden kameran. Kuvat on kyllä rajattu kaukaaotetusta, mutta laatu on kyllä jo todella heikko ihan kokonaisenakin... Joulupukki?