Kylläpä muutoksen tuulet puhaltaa täällä meillä päin! Ensiksi arkinen asia eli 31.8. allekirjoittanut palaa takaisin tietokoneruudun eteen työpaikalle ja Lucas aloittaa pitkän hoitouransa. Tämähän on ollut tiedossa jo keväästä lähtien, mutta silti se tulee yllättävän nopeasti. Lucas kehittyy nyt niin hurjaa vauhtia, että tuntuu aika kurjalta pistää Lucas hoitoon. Lucas alkoi eilen kävelemään enemmän kuin konttaa eli eiköhän meillä nousta kohta ihan pystyyn lopullisesti. Lucas täyttää 11kk perjantaina ja kohta saan alkaa suunnitella 1-vuotis kemuja!

Sitten teimme päätöksen, jota olemme koko vuoden kypsytelleet eli pistimme tämän asuntomme myyntiin! Tarvasjoki on kiva paikka, mutta matka Turkuun on vähän turhan pitkä ja kun kauppaankin saa lähteä parinkymmenen kilometrin päähän isompien asioiden takia, niin suuntaamme nyt sitten takaisin kohti Turkua, päämääränä Lieto tai Kaarina. Ensisijaisesti etsimme asuntoa Littoisista. Jos joku utelias (onko sellaisia? ;)) haluaa katsella nykyistä taloamme, niin sehän löytyy täältä http://www.etuovi.com/kohde/986206.

Koirien kannalta se suurin muutos on päätös astuttaa Bessie jo tähän seuraavaan juoksuun, joka tulee syys-lokakuussa. Tämä tulee varmasti monelle täytenä yllätyksenä, kun kalenteri on meillä tälle vuodelle täysi, mutta ihan hetken mielijohde tämä ei ole :) Olen kypsytellyt asiaa päässäni kesän ajan ja kun sopiva uros löytyi kuin löytyikin, niin asia ratkesi sillä. Syy tähän on se, että laskeskelin Avan ja Bessien juoksujen tulevan keväällä suurella todennäköisyydellä siten, että molempien pennut olisivat osan aikaa yhtä aikaa täällä meillä. Muistan edellisestä pentueesta, että 4-7 viikkoinen pentu tarvitsee jakamattoman huomioni ja haluan keskittyä yhteen pentueeseen kerrallaan. Toki olisin voinut Bessien astutusta siirtää vielä seuraavaan juoksuun, mutten sitten halunnut astutuksiin turhan pitkää väliä.

Uroksen pidän vielä hetken salaisuutena, mutta kunhan silmät on tarkastettu, niin paljastan sen täällä kyllä :) Mutta etukäteistietona: uros on 35cm korkea, karkeakarvainen, tricolor, hyväluustoinen ja luonteeltaan mukava. Ei hammaspuutoksia.

Nyt keskitymme vielä agikisoihin ja Terri-eriin täydellä sydämellä. Todennäköisesti meiltä nyt jää sitten erkkarikin välistä, mutta ensi vuonna taas uusi mahdollisuus!