Meillä on eletty hiljaiseloa taas blogin päivityksen suhteen, kun mitään niin erikoista ei ole tapahtunut. Nyt ajattelin vähän päivitellä kuitenkin.

Ensiksi kivoja uutisia: Bessien pentueesta viimeinenkin eli Pave (Pitmywits Pure Power) tarkasettiin tänään ja priimaa sielläkin kaikki eli polvet 0/0 ja silmät terveet. Nyt on kaikki pennut tarkastettu minun maksamana ja toivottavasti silmiä tarkastellaan vuoden-kahden välein tästäkin eteenpäin :)

Agilitytreeneissä käytiin taas tällä viikolla ja onneksi ei olla menossa kisaamaan ihan parin viikon sisään, niin päin puuta koko treenit meni. Ihan kuin ei osattaisi yhtään mitään! Bessie hyppäsi taas renkaan väärästä välistä ja aloin miettimään johtuuko se käyttämästäni käskysanasta. Vaihdoin käskyksi "rengas" "hyppy" sijasta, olisikohan siinä ongelman perimmäinen syy? Bessie juoksi myös putkista ohi, vika on kyllä tässä ohjaajassa, vaikken heti keksinytkään mikä meni vikaan. Pitää testailla seuraavissa treeneissä.

Kontakteissa palataan alkuun eli 2on-2off on meillä vaihtunut pikkuhiljaa istumiseksi kontaktilla, mikä tietysti voi aiheuttaa tulevaisuudessa sen, että istumapaikka siirtyy ylemmäs ja ylemmäs. Nyt sitten tarkoitus olisi päästä minun irtaantumaan esteen viereltä ja Bessien olla ihan oikeassa kohdassa siihen saakka, kunnes käsky toisaalle käy. Tämäkin meillä oli alussa ihan hanskassa, mutta jotenkin olen päästänyt sen lipsumaan. Pääasia kai, että kontaktit otetaan aina eikä hypätä niitä yli, mutta tehdään nyt pohjatyö kunnolla, jotta jos joskus kolmosiin päästään, niin ei siellä tarvitse alkaa fiksailemaan.

Jos jotain positiivista hakee noista torstain treeneistä, niin se on kepit. Bessie suorittaa ne hienosti molemmilta puolilta ohjattuna, kunhan en vain lähde irtaantumaan liian kauaksi seuraavalle esteelle. Eli treenaamista riittää tässäkin :) Onneksi agilityleiri on viikon päästä, eiköhän siellä saada huikeita vinkkejä ja mahtavaa koulutusta kaikkiin mieltä askarruttaviin asioihin!

Vaikka tämä onkin koirablogi pääasiassa, niin kerrotaan nyt hiukan myös pikku-kepon ja minun kuulumisiani. Lucas täyttää parin päivän päästä 8kk! Ensimmäinen hammas tuli eilen ikenestä läpi, ryömitään huimaa vauhtia ja Lucas nousee tukea vasten seisomaan ja askeleitakin ottaa. Voi olla, että konttausvaihe jää kokonaan väliin, kun ryömitty on kuitenkin jo pari kuukautta. Konttausasentoon nousee kyllä, mutta kun ryömimällä pääsee eteenpäin, niin aika nopeasti asento vaihtuu ryömimiseen. Lucas on edelleen itse aurinkoisuus, maailman ihanin poika! Täysiä öitäkin nukutaan jo silloin tällöin, jos massu on täynnä eikä mikään muukaan ole vialla. Tämä on Lucaksen tyypillinen ilme

Minä sain nyt sitten painonpudotusurakkani päätökseen. 20 kiloa, 18 viikkoa, olen aika ylpeä! Jos joku miettii nyt, että nehän olivat vauvakiloja ja lähtevät helposti, niin kerrottakoon, että vauvakiloista 12 oli jo lähtenyt ennen tammikuuta (jolloin projekti alkoi) ja 5 oli jäljellä. Jos vauvakilot lasketaan mukaan, on pudotus yli 32 kiloa :) Lupasin itselleni projektin alussa, että jos todellakin saan kilot tiputettua, otan 10 vuotta miettimäni tatuoinnin vihdoinkin. Maanantaina sitten koitti h-hetki ja tällainen kuva tehtiin koristamaan selkää.