Eilen ajelimme hienossa auringonpaisteessa uutta moottoritietä pitkin Helsinkiin ryhmänäyttelyyn. Parsoneita oli ilmoitettu huikeat 38 kappaletta! Tuomarina oli irlantilainen Philip O'Sullivan, jonka mielestä Suomessa on paljon ERInomaisia parsoneita ja vaaleanpunainen olikin päivän väri.

Junioriluokassa oli jännitettävää kahden edestä eli Tuure astui ensimmäistä kertaa isoille areenoille ja Bessien poika Pertti oli myös mukana. Tuuren näyttely meni todella hienosti. Pojalla kun virtaa riittää, niin välillä rauhoittuminen oli vähän vaikeaa :) Mutta Tuure käveli nätisti ja tuomari oli tosi mukava, kun antoi koiralle aikaa rauhoittua pöydällä. Mukava ensikokemus siis. Tuuren tuloksena ERI JUK2! Tuuren arvostelussa kehuttiin Tuuren ilmettä, purentaa, kulmauksia ja olkapään sijoittumista :)

Perttikin esiintyi todella hienosti! Pertillä oli takajalka hiukan arka, joka näkyi tuomarin tutkiessa Perttiä. Pertille tuloksena ERI JUK4, hienosti meni! Pertistä en saanut hyvää kävelykuvaa, vaikka Pertti kulkikin todella hienosti. Treeni näyttää tuoneen tulosta!

Bessien kanssa päästiin sitten vihdoin kehään ja Bessie esiintyi kuin unelma. Se seistä jökötti tosi upeasti helteestä huolimatta ja heilutti jopa häntää minulle kehässä. Siis vaikka Bessie on melkoinen hännänheiluttaja, se yleensä kehässä seisoo häntä pystyssä kuin tietäen, että nyt pitää näyttää arvokkaalta :D Bessielle tulos ERI AVK3. Olin todella tyytyväinen, kun avoimessa luokassa oli 10 narttua :) Bessien arvostelu oli kiva: "Hyvä purenta. Tummat silmät. Hyvä selkälinja. Hienossa lihaksikkaassa kunnossa. Hieno etuosa. Vahvat takakulmaukset. Hyvä turkki."

Kaiken kaikkiaan hieno päivä! Paljon hienoja koiria, mahtava keli ja loistavat puitteet. Se mikä meitä kehänlaidalla ilahdutti oli, että kehässä oli 10 hienoa parsonurosta eikä yhden yhtä rähinää!

Kotiin paluuta oli odottamassa aurinkoinen KESÄMIES, joka esitteli ylpeänä ruohonkorsia!