Sain tuossa soiton koskien entisen kotikyläni Posion asioita ja kyllä pisti niin näkemään punaista ja itkukin tuli, että päätin, etten jätä asiaa tähän vaan pidän huolen, että asianosaiset saavat tuomion asiasta. Herkimmät jättäkää lukematta.

Olipas sitten eräs mieshenkilö päättänyt kännipäissään lopettaa koiransa. Lopetuksen oli sitten päättänyt hoitaa vasaralla päähän hakkaamalla ja puukottamalla! Poliisit oli soitettu paikalle ja poliisit olivat vieneet miehen pois, mutta jättäneet koiran kitumaan. Eläinlääkäri oli tullut paikalle vasta seuraavana päivänä ja joutunut lopettamaan kituvan koiran. Koira oli siis valunut verta ja ollut kivuissaan vuorokauden verran. Ei pysty käsittämään, kuka voi olla niin julma?

Ilmeisesti asiasta on nostettu juttu sekä tätä miestä että poliiseja vastaan. Minä aion pitää huolen, että tätä ei paineta todellakaan villaisella! PERKELE. Anteeksi kiroilu. Minulle on ihan sama vaikka känniläiset puukottaisivat toisiaan, mutta puolustuskyvyttömät luontokappaleet pitää jättää rauhaan tai hoitaa lopetus eläinsuojelulain vaatimalla tavalla.

*muokkaus* soitin kunnan eläinlääkärille ja sieltä kerrottiin, että asiasta on tehty ilmoitus poliisille. Nyt vain toivon, että poliisi tekee oikeasti asialle jotain. Mietin vielä keinoja, jolla asialle saisi enemmän näkyvyyttä. Kiinnostaisikohan lehtiä asia...

*muokkaus2* pistin juttuvinkin Posion paikallislehdelle ja Ilta-Sanomille ja Iltalehdelle. Jos nämä eivät tartu aiheeseen, niin keksin lisää keinoja!

*muokkaus3 klo 13.15* minulle soitettiin Ilta-Sanomista ja he tekevät asiasta jutun, kunhan saavat viranomaisvahvistukset asiaan.