Perjantain ja lauantain välisenä yönä oli satanut reippaasti taas lisää lunta ja lähdimme Bonon ja Bessien kanssa tekemään peltolenkin sumuisessa ilmassa. Minä keskityin pysymään pystyssä ja Bono ja Bessie painoivat kuin pienet eläimet. Bessie oli selvästi sitä mieltä, että meidän perheessä ei anneta tarpeeksi proteiinia ja keskittyi metsästykseen. Tarkka työ tuotti tuloksen ja Bessie sai saaliikseen hangen alta ison ja mehevän Mauri Myyrän. Vain pari tippaa verta oli myyrästä enää jäljellä, kun pääsin paikalle kameran kanssa. Bessie vaikutti tyytyväiseltä :)

Neljän aikaan lähdin kohti ATT:n uutta hallia. Tuure oli tullut Hannan ja Rainen kanssa mätsäriin ja treeneihin, joten käytin tilaisuuden hyväkseni ja ryntäsin paikalle ihailemaan pientä parsonpoikaamme. Tuure oli kasvanut paljon, mutta se taitaa jäädä aika pieneksi urokseksi. Nyt silmämääräisesti arvioiden säkä oli noin 32 senttiä. Tarkempaa en pysty arvioimaan, kun maassa oli lunta ja Tuuren tassu oli hiukan pipi, joten suorassa seisominen ei oikein onnistunut. Vilkaisin Tuuren hampaat ja komeat hampaat siellä olikin. Oikea purenta eikä hammaspuutoksia, hieno juttu!


Pikaisten treffien jälkeen suunnistimme Bessien kanssa Jaakon agilitytreeneihin. Oli todella mukavat treenit, en muistanutkaan kuinka paljon Jaakko saa treeneistä irti. Harjoittelimme ennakoivaa ohjausta, takaakiertoja, poispäinkäännöksiä jne. Jaakko jaksoi kehua meitä ja jostain löysimme Bessien kanssa oikean draivin ja pääsimme meille tarkoitetun radanpätkän virheittä läpi. Oli aika mahtava fiilis lähteä ajelemaan kotiinpäin päässä Jaakon kannustus, että kisaamaan vaan :) Siis heti, kun kepit saadaan kuntoon!

Tänään tehtiinkin lenkki sitten ihanassa vesisateessa. Minä niin rakastan tätä eteläisen Suomen talvea...