... on ollut tähän päivittämiseen! No eipä meidän elämässä mitään älyttömän kummallista olekaan tapahtunut, joten ei ole ollut polttavaa tarvetta edes kirjoitella.

Bonon ja Bessien kanssa lenkkeillään päivittäin ja Bessie pääsee kerran viikossa agitreeneihin. Kerran kuussa treenataan Jaakon tai Janitan johdolla, seuraavaa kertaa odotan jo innolla! Bessien juoksuja on nyt odoteltu jo pari viikkoa, aika olisi niiden jo alkaa, kun edellisistä on reilu puoli vuotta, mutta kyllähän ne sieltä tulevat. Ennemmin tai myöhemmin. Bono pääsee sitten juoksutauolla Bessien puolesta kokeilemaan agilityä. Saa nähdä onko parin vuoden tauko tehnyt mitään?!? Bonon kanssa en tule treenaamaan sen aktiivisemmin, kun sen selkä jumittuu aika helposti, mutta käydään kokeilemassa ettei mene maksettu treenimaksu hukkaan.

Seuraava näyttely Bessiellä on Tampereella ja sinne tulee Bessien pennuista myös Erno, jolta Turun näyttely jäi harmittavasti välistä. Katsotaan miten Tampereella menee ja sen jälkeen tehdään suunnitelmia seuraavista näyttelyistä. Maaliskuussa Bessie ja Dino menevät silmätarkastuksiin. Dino onkin sitten ensimmäinen pennuista, joka käy tarkastuksissa minun kustannuksellani. Mutta muutkin varmasti sinne vielä ehtivät :)

Kotona menee ihan kivasti. Lucas täyttää sunnuntaina jo 5kk ja on jo iso mies! Vaatteista sopivin koko on 68, muutama 62:n vielä menee päälle. Kovasti yritetään eteenpäin, mutta pakki on vasta löytynyt.

Oma projektini (eli bikinikuntoon kesäksi 2034 Silmänisku) etenee ihan aikataulussaan. Kuuden viikon saldona on 7 menetettyä kiloa ja vaatekaapista löytyy jo kivasti "uusia" vaatteita Cool