Lucas alkoi yöunilleen, joten pääsin vihdoin kirjoittelemaan blogiin Turun näyttelystä. Otin seuraksi lasillisen roséviiniä, niin hienosti päivä meni :)

Jo aamulla herätessäni tunsin perhosia vatsanpohjassa. Minua ei jännittänyt minun ja Bessien puolesta vaan pentujen puolesta. Yhdentoista aikaan pääsin vihdoin näkemään Bessien ihanaiset pennut, Pertin ja Paven monen kuukauden tauon jälkeen. Minua kiinnosti ensimmäisenä Paven ja Pertin suu, ja olin todella iloinen, kun molemmilta löysin täyden purukaluston! Pennuista ainakaan neljällä ei ole hammaspuutoksia. Ernoa en valitettavasti ole vielä nähnyt ja heiltä jäi näyttely väliin ikävän epäonnen vuoksi. Kaikki pennut olivat huippukunnossa, ei grammaakaan ylimääräistä kenelläkään.

Kehät alkoivat ja ensimmäisenä oli vuorossa junnu-urokset eli Dino, Pave ja Pertti. Dino aloitti hienosti ja saalisti vaaleanpunaisen nauhan. ERInomainen ensimmäisestä näyttelystä, ei ollenkaan hassummin! Seuraavaksi oli vuorossa Pave. Pavea jännitti ihan selvästi kehässä oleminen, joten sen esiintyminen jäi hiukan vajavaiseksi, mutta hienosti sai Pave EH:n! Pertti jatkoi Paven linjaa ja sai EH:n. Mahtavaa! Hiukan treeniä Pavelle ja Pertille lisää, niin eiköhän ERInomaisia tule sinnekin. Dino sijoittui todella hienosti neljänneksi junnuluokassa, onnittelut Minnalle ja Dinolle!

Pojat ottavat rennosti vuoroa odotellessaan

Ava olikin sitten juniorinartuissa ja Ava sai mahtavasti ERInomaisen ollen junnuluokan toinen. Paras narttu -kehässä Ava ei sitten sijoittunut, mutta vain viisi narttua sai ERInomaisen, joten todella mahtava suoritus!

Ava, kuvaajana Kaisa

Bessie sai tulokseksi EH. Arvostelu kuului seuraavasti:
Hyvä tyyppi. Feminiinen narttu. Kaunis pää ja ilme. Elegantti kaula. Riittävä säkä ja selkälinja. Matala as häntä. Riittävät kulmaukset edestä ja takaa. Katse suora. Liikkuu reippaalla askeleella.

Edit. Lisäsin kuvan Bessiestä, kuvaajana Anni Länsmans

Monelle mainittiin matalasta hännästä ja säkä oli joko liian matala tai korkea. Tuomari taisi hakea jotenkin kettarityyppistä parsonia, kun molemmat lausahdukset viittaisivat kettarien rotumääritelmään. ROP- ja VSP-koirat olivat kyllä todella kauniita, joten voitto meni joka tapauksessa oikeaan osoitteeseen!

Paljon oli tuttuja kehän laidalla, onnittelut kivoista tuloksista Upille, Leeville, Olivialle, Ilolle ja kaikille päiväänsä tyytyväisille!

Omat kuvat ovat osittain vähän epäonnistuneita, mutta saan kaveriltani varmasti hienoja otoksia ja pistän linkin tänne heti, kun saan ne Picasaan!