Minun ei pitänyt kirjoitella enää tälle vuodelle, mutta päätin raportoida tänne meidän tämän päiväisen käynnin Piiran vastaanotolla. Tällä kerralla otin Bessien hoidettavaksi, kun se ei ole siellä koskaan käynyt ja ensi vuonna olisi tarkoitus jatkaa agilityn harrastamista ihan tosissaan. Ja olipa hyvä, että otin!

Leena tutki Bessietä ensin seisaallaan ja sanoi: "Tiedätkö, tämä lantio on ihan vino?". Minä olin ihan H-Moilasena, enpä ollut asiaa edes huomannut! Lantio oli vinoutunut jonkun onnettomuuden tai törmäyksen seurauksena ja oli ihan jumissa. Kun Leena sen osoitti, huomasin asian itsekin. Bessie oli koko käsittelyn todella kiltisti, vaikka taisi vähän sattuakin, kun koko koira tärisi jännityksen purkauduttua lantiosta. Tunnin käsittelyn jälkeen Bessien oikean puolimmainen suoliluu oli laskeutunut samalle tasolle toisen puolen kanssa ja koira on valmis agilityyn. Leena ei löytänyt Bessiestä onneksi mitään rakenteellista vikaa (sen mitä hän pystyy käsin tuntemaan) ja meille on luvassa toivottavasti monta agilityn täyttämää vuotta :)

Käsittelyn jälkeen Bessie pääsi puntarille ja vaaka näytti lukemat 7,6 kiloa eli 0,4 kiloa enemmän kuin ennen pentuja, mutta ihan yhtä laiha Bessie mielestäni on. Olisikohan lihasta tullut lisää vai valehtelevatko omat silmäni? Myös joulupukin apulaisena sai Bessie toimia ja valitsi Bonolle ja itselleen vinkuvat tennispallot, joita tuhotaan parasta aikaa ja agikentille wubba-kongin...