Tänään Bessie seikkaili Helsingissä Terri-Erissä Tainan ja Matin matkassa, siitä kiitos heille. Iso kiitos myös esittäjälle Miialle! Bessien tulos oli tuossa koirajoukossa oikein loistava, ERI ja vielä avoimen luokan narttujen kolmas eli AVK3. Ottaen huomioon, että ERIä ei jaettu jokaiselle, olen todella tyytyväinen. En olisi uskonut, että Bessie edes suostuu esiintymään, kun en itse päässyt sitä esittämään :) Eikä se paras narttu -kehän sijoituskaan ollut kaukana, kun Bessien voittaneet avoimen luokan nartut sijoittuivat molemmat paras narttu -kehässä.

Arvostelu kuului seuraavasti: Hyvä pää ja mittasuhteet. Tummat silmät, hienot korvat, hyvä purenta, kapea etuosa ja tiukat jalat. Hyvä kaulanpituus. Lavat OK, hyvä turkki, spannattavissa... Ja tuon jälkeen en sitten saakkaan selvää mitä lukee, mutta jotain hyvää x 2.

Lisäsin kuvan, copyright Matti Kautiainen.
1869161.jpg

Onnittelut Amokselle ROP-tittelistä ja Tatsille VSP-tittelistä ja MVA-arvosta! Ja onnittelut myös muille hienosti pärjänneille, kuten Rasmukselle!

Ava oli siis pikkupentujen narttujen kolmas! Avan arvostelu oli myös oikein hieno ja kehuva, ainoastaan negatiivisena mainittiin Ava vähän pullukaksi. Taitaa olla äitiinsä tullut :D Sain Avan esiintymisestä kommenttia, että seisoi ajoittain tosi hienosti, mutta kävelyä pitää treenata vielä paljon. Mutta niinpä se oli Bessielläkin tuossa iässä.Treeniä, treeniä vain! Kiitos Juha ja Sara, kun veitte Avan näyttelyyn. Seuraavassa näyttelyssä olen toivottavasti itsekin mukana tsemppaamassa.

Bono saikin sitten viilettää minun seuranani taas lenkillä ilman Bessietä ja sen ilme oli koko lenkin ajan sellainen, että olin varma sen hymyilevän. Vai mitä mieltä olette? Suu kävyistä ruskeana ja silmät loistaen se meni pitkin metsää kuin valkoinen vuorikauris :)
1865714.jpg

Raskas päivä molemmille ja nyt maistuukin sitten uni...