Niin se on jälleen yksi viikko kulunut! Tällä viikolla ollaan keskitytty vain lenkkeilyyn ja puuhailuun. Tänään tein vihdoinkin ne verijäljet, joita olen koirille lupaillut jo pitkään. Bessie yllätti minut ihan täysin, se oli tosi innokas jäljellä ja huomasin, että kyllä koiran nenään pitää luottaa. Olin itse menossa pois jäljeltä, mutta Bessie hoiti homman kotiin ja oli päättäväisesti menossa oikeaan suuntaan. Bonolla oli hiukan hankalampi jälki, mutta hyvin päästiin loppuun sekin.

Bessiellä alkaa olla juoksuissa tärppipäivät menossa, joten meillä Bono on joutunut Bessien lähentelyjen kohteeksi. No, eipähän ole tylsää :) Bonon trimmasin taas tänään tai "trimmasin". Sillä kun on karvaa vaikka muille jaettavaksi ja muutaman viikon päästä se on taas samanlainen karvakasa, kun en saa turkkia otettua ihan kokonaan alas.

Meidän pentumme on nyt sitten päätetty, se on uros3, Double Barrel's Dynamic Diesel. Ihana poika, joka on toivottavasti kaikkea mitä haemme :) Olen viettänyt useita tunteja katsellen pentujen webbikameraa http://www.parsoncorner.com/webcam.html. Toimii parhaiten Mozzillalla. Uusia kuvia ei ole nyt näyttää, mutta Diesel on se pentueen ainoa, jolla on toinen korva valkoinen :) Tämä kuva on kaapattu webkamerasta
1823776.jpg