Bessie aloitti sitten tänään juoksut. Aikataulu on kyllä todella hyvä, kun juoksut ehtivät loppua juuri sopivasti ennen Terri-Eri-näyttelyä eikä Bessien matkakumppanin Rasmuksen tarvitse riutua rakkaudesta sisarpuoltaan kohtaan :) Taina ja Matti ovat ihanasti lupautuneet ottamaan Bessien kyytiinsä ja huomaansa näyttelyn ajaksi ja ihana kasvattaja Taija on lupautunut Bessien esittämään kehässä. Marco ei päästä minua enää riehumaan tuolloin näyttelykehään, kun laskettuun aikaan on tasan viikko (tai vauva on jo ulkona) :)

Huomasin, ettei Bonosta ole ollut pitkään aikaan mitään mainintaa saati kuvaa. Bono hiljaisempana tuntuu jäävän hulaballoo-Bessien jalkoihin juttujen aiheissa, joten tässäpä nyt heti kuva Bonosta. No onhan perskärpänen-Bessiekin kuvaan tietysti osunut, mutta pääasiassa Bono :)
Picture011.jpg

Tänään sain kaupasta vihdoin verta ja ensi viikolla meidän tytöt pääsevät MEJÄn makuun. Bessiekin tuntuu kiinnostuneen nenätyöskentelystä tosissaan, joten jos jälki ensi viikolla menee hyvin juoksuista huolimatta, aletaan treenaamaan molempien kanssa sitten ihan kunnolla :D Tänään ompelin molemmille koirille omat sängyt ja nyt olisi kova paikka ja viimeiset hetket saada koirat pois sängystä ennen vauvan syntymää...

Huomenna mennäänkin sitten Kaisan ja Upin kanssa Helsinkiin näyttelyyn ja vuorossa on "suomalainen" Colin A. Smith. Katsotaan mitä mieltä hän on juoksuisesta Bessiestä. Kaisan ja Upin kanssa meillä on siis tiedossa pieni road trip :) Toivottavasti sää suosii!

Uros kaipaa edelleen kotia! Kyselyjä on ollut ihan kivasti, mutta suurimmassa osassa kyselyitä välimatka Turkuun on ollut turhan suuri ;)