Meidän päivät menevät aika lailla samaa tahtia eli aamulla kasilta tunnin lenkille, sitten aamupalat ja takapihalle minä aurinkovarjon alle ja koirat joko luita syömään tai muuten leikkimään. Iltapäivän lenkit ovat suuntautuneet aika paljon rannalle, melkoisia vesipetoja nämä kaksi. Bono on pakko pitää hihnassa, jos sen aikoo saada vedestä pois alle puolen tunnin :) Tänään pidämme välipäivän uimisesta, mutta tiedossa on nenänkäyttöä takapihalla lenkin jälkeen.

Bono_ui.jpg

BEssie_ui.jpg

Onneksi on jo hiukan viileämpää kuin esimerkiksi lauantaina, jaksan jopa tehdäkin jotain muuta kuin istua ja juoda vettä :) Sunnuntaina meistä tuli ristiäisissä kummeja ihanalle pikkuiselle tytölle, joten sen kunniaksi laitan tänne mahakuvan, jos se nyt koirablogissa jaksaa kiinnostaa :D
Maha34_1.jpg

Niin ja tänään selvisi, että tuo tuontipentu tulee Suomeen maanantaina 8.9. aamulla. Se, mikä on meidän pentumme, selviää seuraavien viikkojen aikaan, kun pennut ovat vähän kasvaneet ja saavat jalat allensa + luonne alkaa selviämään. Tässäpä kuva yhdestä söpöliinistä, on väritykseltään ehkä oma suosikkini :) Edelleen etsimme aktiivista kotia!
1774730.jpg