Tänään olikin sitten ensimmäinen näyttely pentujen saamisen jälkeen ja oikein kivastihan se meni. Tuloksena ERI AVO2. No avoimessa luokassa oli vain kaksi narttua ja tuomari jakeli ERIä aika anteliaalla kädellä, mutta siltikin :) Bessie esiintyi hienosti ja kehät saatiin loppuun juuri ennen vesisateen alkamista, ihan hieno päivä!

Arvostelu: "2 vuotta ja 2 kuukautta. Vahva nnarttu. Hyvä pää. Oikea purenta. Vahva runko. Hyvät kulmaukset. Turkki ja pigmentti ovat oikeat. Oikea liike."

Bessie_150608_3.jpg
Bessie_150608.jpg

Forssan näyttelyyn tuli Bessietä moikkaamaan Erno-pentu! Olipas se kasvanut ihanasti ja edelleen oli sama söpöliini ja hännänheiluttaja kuin meiltä lähtiessä. Bessie muisti Ernon ja Ernosta olen varma, että se muisti myös minutkin. Ihania pusuja sain paljon ja  Bessie ja Erno painivat kuin eivät olisi ikinä olleetkaan erossa. Yritin ehdottaa, että meillä olisi boksissa tilaa Ernon kokoiselle parsonille, mutta en saanut sitä silti mukaani ;) Kiitos Eeva ja Katariina, että jaksoitte tuoda Ernon Bessietä tapaamaan!
Erno_150608.jpg
Erno_150608_2.jpg