Se minun allergiaksi epäilemäni muuttuikin ihan täysiveriseksi flunssaksi tiistaina. Minulle tyypilliseen tapaan kuume ei nouse, joten menee vain kärvistelyksi. Oltiin kyllä ennakkoluulottomasti agilitytreeneissä ja oli mahdottoman hauskaa! Erno huusi autossa koko puolen tunnin matkan ja teki kakatkin kuljetusboksiinsa, mutta kentällä oli kuin kotonaan. Meni tutustumaan kaikkiin koiriin ja painoi ympäriinsä kuin pieni eläin.

Treenit Bessien kanssa meni ihan kuin ei taukoa olisikaan ollut. Tai mun päässä oli selvästi tauko ja se tuntui jatkuvan, kun ohjausliikkeet oli vähän hakusessa. Mutta Bessie on kyllä niin mahtava agikoira että kunhan saan oman pääni järjestykseen meistä kuullaan vielä ;) Hennakin meni Bessien kanssa ensimmäistä kertaa, mutta ongelmana oli se, että meillä on Bessien kanssa napanuora välissä, joka veti sitä mamman luokse kesken rataa. Seuraavalla kerralla jätän Bessien vain treeneihin ja lähden itse pois tai ehkä tulen samaa autoon katselemaan jossain vaiheessa. Kotimatka sujuikin sitten hiljaisemmin ja kun kotona saatiin ruoka syötyä, Erno oli ihan poikki ja nukahti hetkessä.

Eilen illalla Bessie ja Bono kaahailivat takapihalla omaan päättömään tyyliinsä ja sitten kävi se, mitä olen jo odottanut. Hirveä vingahdus ja Bessiellä etutassu ylhäällä. En tiedä tasan tarkkaan mistä reväytti, mutta mikään paikka ei ole turvoksissa. Veikkaan itse lavan seutua. Linkkasi jalkaa, joten puolikas Rimadyl naamaan ja tiedossa useamman päivän lepo. Rimadyliä annoin vielä tänäkin aamuna ja saatan antaa huomennakin. Sitten ei voisi enää antaa, ellei kipu ole hirveä, kun Rimadylin varoaika on 28 vrk ja viikonlopusta on 28 vuorokautta Forssan näyttelyyn. Jos ei viikossa parane, pitää soitella aika eläinlääkäriin... Huomasin muuten, että Bessie on taas päässyt lihomaan, joten light-ruokaakin pitäisi taas hakea. Se on kyllä ihan kuin minä: pistät lihapullan suuhun ja se näkyy samantien vyötäröllä, liikunnasta huolimatta.

*muokkaus* Apua, agilityleiri on viikon päästä, mitenköhän meidän käy, jos Bessien jalka ei paranekaan?!?!