Marco lähti "poikien" kanssa laivalle, joten meillä on Bonon ja Bessien kanssa edessä oma tyttöjen viikonloppu. Tarkoitus oli tehdä verijälkeä, mutta tämä suunnitelma kaatui siihen, että Prisman verivarastot olivat typötyhjät ja muistan lukeneeni jostain, että tämä on ihan yleinen ongelma. Meidän piti turvautua siis suunnitelma B:hen eli uintiin :)

Marcon vanhemmat asuvat rivitalossa ihan Tarvasjoen (ja tällä tarkoitan tuota jokea, joka virtaa Tarvasjoen läpi) rantamilla ja rivitalolla on oma laituri. Ei kun koirat remmiin ja lenkkeily "mummolaan" ja sieltä sitten heti rantaan uimaan. Bono tiesi heti minne ollaan menossa ja ryntäsi laiturille, muttei vielä uskaltanut hypätä. Nostin sen sitten veteen laiturilta ja sinne se meni häntä heiluen. Tuo joki on siis tyypillinen joki, joka on todellakin äkkisyvä eikä siinä ole mitään rantaa vaan laituri on ainoa paikka, mistä veteen pääsee.

Bessie ui viime kesänä kyllä, mutta hyvin lyhyitä pätkiä, joten ajattelin sen tekevän nyt samaten. Mutta ei, Bessie lähti porskuttamaan oikein kunnon matkaa! Se veteli lähes sadan metrin matkaa edestakaisin ja Bono pyöri laiturin lähellä metsästäen kuplia. Molemmat porskuttelivat aikansa ja Bessie tuli itse laiturin viereen haluamaan takaisin ylös, Bonon saa aina metsästää hännästä ;) Huomenna mennään varmaan jälleen uimaan ja koirat kiittää :)

Mikael Mildh otti parsonleirillä Bessiestä muutaman hienon kuvan, tässäpä ne myös tänne, jos ette ole Marin blogista vielä niitä huomanneet (linkki tuossa sivussa eli Parsonit Nipa ja Jade). Copyright siis Mikael Mildh (Mari, riittääkö? :))

Bessie_agi11.jpg

Bessie_agi14_blogi.jpg

Bessie_agi15_blogi.jpg

Bessie_agi7_muokattu.jpg