Viime viikonloppu käytettiin ihan suunnitelman mukaisesti lepäämiseen. Perjantaina lenkkeilin koirien kanssa ihan rauhassa pitkän lenkin. Lenkin jälkeen käytiin koko konkkaronkka saunassa ja koirat saivat syötäväkseen herkulliset luut. Lauantaina lenkkeiltiin ja kävin tilaamassa itselleni treeniliivin ja Bessielle paksumman takin talveksi. Sunnuntai menikin sitten vesisateen merkeissä. Siitä huolimatta kävin kuitenkin koirien kanssa kunnon lenkin. Nukuttiin parit päiväunetkin eilen, hermolomaa siis :)

Tilasin vuosi sitten molemmille koirille mikrokuitutakit Helsitaresta (www.helsitar.com) ja ne ovat osoittautuneet hinta-laatusuhteiltaan loistaviksi, puvut ovat edelleen kuin uudet! Nyt Bessie sai mustan puvun limenvärisillä vauhtiraidoilla, vihreällä karvavuorella, vanutäytteellä ja tietysti oma nimi piti siihen kirjailla. Hintaa vain 35 euroa ja tässä mukana jo edellisen takin isontaminen. Se kun tilattiin Bessien ollessa reilut puoli vuotta, niin kokoa oli tullut hiukan lisää rintakehään. Oma liivini on mustaa mikrokuitua ja rinnassa kirjailtuna oma nimi ja koirien nimet. On kiva, kun tuollainen asiakaspalveluhenkinen ompelija asuu näin lähellä, tulevaisuudessa en usko, että on tarvettakaan kokeilla muuta :)

Yksi asia on pyörinyt mielessäni jo useamman päivän: ystävät. Pidän itseäni hyvin rikkaana, kun minulla on paljon ystäviä. Varsinkin koirapiireistä olen saanut paljon ystäviä ja tuntuu ainakin Turun parsonistien piirissä toteutuvan hyvin vahvasti YYA-sopimuksen syvin sisin :) Kiitos siis teille, jotka tunnistatte itseni tästä vuodatuksestani! Eilen ystävät tulivat todella hyvin mieleen, kun katsoimme ensimmäistä kertaa meidän häävideotamme (saimme sen eilen, vain reilu vuosi häiden jälkeen :)) ja siinä lopussa lukioaikainen kaverini laulaa taksissa matkalla kotiin juhlien jälkeen Simo Silmun kappaleen "minä tahdoin kuulla jo sen, että olisit onnellinen. Minä toivon kaikkea hyvää, tästä eteenpäin..."

Kuvassa yksi parhaimmista ystävistäni, Bessie, joka välillä kuvittelee olevansa 9 viikkoinen pentu...
984774.jpg